Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Autoschade Berghem

Heeft u een ongeluk gehad op de weg? Autoschade opgelopen en woonachtig in Berghem of omgeving? Voor autoschade komt u naar Auto- en Truckschade Maasland. Gevestigd in Heesch bieden wij kwaliteit schadeherstel voor auto’s, busjes en trucks.

Schade repareren wij aan alle automerken. Hierbij staat Auto- en Truckschade Maasland voor het verlenen van een zorgeloze en snelle service. Onze monteurs hebben veel ervaring in:

  • Uitdeuken;
  • Richten;
  • Ruitreparatie;
  • Het spuiten, omkleuren of beletteren van uw voertuig.

Het spuiten, omkleuren of beletteren van uw voertuig.

Schadeherstel: 24 uur per dag, 7 dagen per week

Auto- en Truckschade Maasland staat 24/7 voor u klaar bij autoschade in de omgeving van Berghem. Indien noodzakelijk kunt u bij ons rekenen op een eigen haal- en leverservice. Omdat wij begrijpen dat autoschade zeer vervelend is, en langer dan één dag kan duren, kunt u gebruikmaken van diverse leenauto’s- en busjes. Zo blijft u altijd op de weg actief, zonder een auto te hoeven missen.

Service is leidend voor autoschade in de regio Berghem

Wij leveren service op maat. Dit kunnen wij waarborgen als FOCWA Eurogarantbedrijf. Dit betekent dat u kunt rekenen op:

  • Uitgebreide garanties;
  • Scherpe inkoopprijzen;
  • Kennis en ervaring;
  • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Voor ons is ‘kwaliteit een keuze’. U merkt meteen dat service een belangrijke pijler voor Auto- en Truckschade Maasland is. Uw auto wordt in originele staat weer bij u afgeleverd!

Direct zorgeloos schadeherstel

Laat autoschade repareren door Auto- en Truckschade Maasland. U kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Tevens ontzorgen wij u door het contact met uw verzekering over te nemen. Wij informeren u over de mogelijkheden en bieden een oplossing die bij u past. Auto- en Truckschade Maasland: voor autoschade in de omgeving van Berghem!

 

Auto voor herstel Auto voor herstel

Contact

* Verplicht veld
Naam *
E-Mail *
Vraag/opmerking