Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Autoschade Berlicum

Een ongeluk op de weg gebeurt snel en is soms onvermijdelijk. In omgeving Berlicum lost Auto- en Truckschade Maasland makkelijk en snel uw autoschade op. Een goede schadeafwikkeling is het visitekaartje dat wij graag afleveren. Wij kiezen voor kwaliteit, een schadeauto verlaat onze locatie dan ook zo goed als nieuw. Vertrouw voor schadeafwikkeling alleen echte specialisten. Wij bieden schadeherstel aan voor:

  • Gebruikte onderdelen;
  • Uitdeuken;
  • Kunststofreparaties;
  • Deelspuiten;
  • Uitpolijsten krassen.

Heeft u behoefte aan een leenauto terwijl uw auto gerepareerd wordt? Geen probleem, Auto- & Truckschade Maasland heeft diverse leenauto's ter beschikking. Wij begrijpen dat u mobiel dient te blijven voor werk of andere omstandigheden. Daarom reikt onze service verder en wordt u op maat geholpen. Indien gewenst leveren wij uw auto bij herstel voor uw deur af!

Verzekering

Een autobotsing kan veel administratieve rompslomp veroorzaken. Wij ontzorgen u graag als totaalspecialist. Als geen ander weten wij dat er veel gedoe met schadeherstel is met de verzekering. Treft u geen blaam aan de botsing of bent u All-Risk verzekerd? Auto- & Truckschade Maasland zorgt dan voor een professionele afhandeling met de verzekering, waarbij reparatie aan uw voertuig geheel kosteloos zal zijn.

Onze monteurs laten niets aan het toeval over. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u schade opgelopen en wilt u snel geholpen worden? Neem contact op met Auto- & Truckschade Maasland. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Auto- & Truckschade Maasland: dé specialist voor autoschade in omgeving Berlicum!

Kom direct langs bij Auto- & Truckschade Maasland

Om op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes raden we aan om ons te volgen op Facebook. Zo blijft u op de hoogte van alle ins en outs van Auto- en Truckschade Maasland.

 

Auto voor herstel Auto voor herstel

Contact

* Verplicht veld
Naam *
E-Mail *
Vraag/opmerking