Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Autoschade Den Bosch

Heeft u autoschade in Den Bosch of omgeving? Auto- en Truckschade Maasland herstelt schade aan alle automerken. Wij zorgen voor snel en vakkundig autoschade herstel. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in onder andere:

  • Richten;
  • Uitdeuken;
  • Ruitreparatie;
  • Spuiten;
  • Omkleuren;
  • Autobelettering.

Schadeherstel Den Bosch

Wij begrijpen dat autoschade in de regio Den Bosch erg vervelend is. Bij Auto- & Truckschade Maasland staat service centraal, wij zijn daarom 24 uur per dag optimaal bereikbaar.

Bovendien beschikken wij over een eigen haal- en leverservice. In combinatie met diverse leenauto's leveren wij een service op maat! Het is natuurlijk erg vervelend als het schadeherstel langer dan één dag duurt. Het gevolg hiervan is namelijk dat u niet meer mobiel bent. Auto- & Truckschade Maasland biedt leenauto's- en busjes voor langdurige reparaties. Zo blijft u altijd op de weg actief en bereikbaar.


Service op maat

Auto- & Truckschade Maasland levert kwaliteit. Als FOCWA Eurogarantbedrijf leveren we een langdurige garantie. Dient uw voertuig ook gewassen te worden? Geen probleem, wij reinigen uw auto terwijl u geniet van een bakje koffie. Wij maken dit mogelijk met een uitgebreide autowas service.


Zorgeloos autoschade herstel

Bent u all-risk verzekerd? Wij regelen alles met uw verzekeringsmaatschappij. Heeft u geen schuld aan de schade van de andere partij? Auto- & Truckschade Maasland heeft een goede relatie met diverse verzekeringsmaatschappijen. Neem contact met ons op bij autoschade in de regio Den Bosch. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en ontzorgen u door het contact met de verzekering over te nemen. Door onze ligging nabij de snelweg zijn wij snel ter plaatse en uitstekend bereikbaar.

Volgt u Auto- & Truckschade Maasland al op Facebook? Voor alle nieuwtjes omtrent autoschades en meer kunt u ons volgen. Wij houden u graag op de hoogte van onze diensten!

 

Auto voor herstel Auto voor herstel

Contact

* Verplicht veld
Naam *
E-Mail *
Vraag/opmerking