Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Autoschade

Autoschade kan op vele manieren optreden. Denk aan een storm met hagelbuien of gewoon een aanrijding met een andere auto. In beide gevallen levert het autoschade op, die u liever vermeden had. Het dilemma begint dan vaak naar voren te komen: waar kan ik snel en gemakkelijk, zonder niet al te veel poespas, mijn auto laten repareren? Wij van Auto- & Truckschade Maasland staan graag voor u klaar! Onze vakmensen zorgen er in een mum van tijd voor dat u weer op de weg te vinden bent. Behalve een correcte behandeling van uw autoschade profiteert u bij ons van een snelle schadeafwikkeling, uitgebreide garantie, representatieve leenauto en service op maat.

Laat u verrassen door Auto- & Truckschade Maasland in Heesch en uw autoschade zal als sneeuw voor de zon verdwijnen. Onze schadeherstel gaat gepaard met de beste service voor u. Niet woonachtig in Heesch? Geen probleem! Onze service zorgt ervoor dat we uw auto ophalen en zelfs afleveren. Ideaal wanneer u zelf niet in staat bent op uw auto af te leveren of op te halen. Met Auto- & Truckschade Maasland bent u direct weer op weg!

Autoschade Oss

Autoschade Heesch

WA Verzekerd

Bij schadeherstel is er altijd veel gedoe met de verzekering. Wie is er verantwoordelijk voor de aanrijding en wat moet ik zelf doen? Bij een all-risk verzekering regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Ook wanneer u geen blaam treft, oftewel geen schuld, zorgt Auto- & Truckschade Maasland voor een adequate afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. De reparatie van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.

Schade herstel met:

  • Gebruikte onderdelen of de zogenoemde imitatieonderdelen;
  • Uitdeuken, zonder te spuiten;
  • Kunststofreparaties;
  • Deelspuiten;
  • Uitpolijsten van krassen.

Nieuws

22-04 Schade aan caravan of camper?
Schade aan caravan of camper? Easy2Fix bij Auto- & Truckschade Maasland!
Lees verder

31-03 WIN ACTIE!!
Wij verloten regelmatig een complete wasbeurt voor uw auto!
Lees verder

22-01 Herinnering : vergeet de winterbanden niet!
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen : vergeet de winterbanden niet! Winterbanden hebben namelijk een aanzienlijk kortere remweg dan zomerbanden.
Lees verder