Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Nieuws

27-04 Een totaalconcept op het gebied van schadeherstel

Auto & Truckschade Maasland

Bijna anderhalf jaar geleden werd Auto- & Truckschade Maasland op de Middelste Groes in Heesch getroffen door een ernstige brand, waarbij een groot gedeelte van het bedrijfspand verloren is gegaan. Inmiddels is alles weer nieuw opgebouwd en is het bedrijf volop in beweging. “Het is geen makkelijke periode geweest, maar uiteindelijk zijn we er sterker uit gekomen”, vertelt directeur Maarten Heerkens.

Tijdens de brand is het hoofdpand van Auto- & Truckschade Maasland tot op de grond verwoest. “Om ervoor te zorgen dat we al onze klanten konden blijven bedienen in deze periode, hebben we tijdelijk extra bedrijfsruimten ingehuurd waar we onze werkzaamheden konden voortzetten”, vertelt Heerkens. Inmiddels worden alle werkzaamheden weer uitgevoerd op de vertrouwde locatie op de Middelste Groes. Nu de nieuwbouw gereed is, kan de schadespecialist een nog betere service aan klanten verlenen. “Onze werkruimte is groter geworden en we bieden een breder dienstenpakket. Vóór de brand werd straalwerk uitbesteed, maar in onze nieuwbouw is ook een straalcabine geïntegreerd. Dat betekent dat we nu alles onder één dak hebben, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We bieden een totaalconcept op het gebied van schadeherstel.

Duurzaam
In de nieuwbouw is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. De gehele locatie is milieubewust gebouwd. Om de werkruimtes te koelen wordt gebruik gemaakt van grondwater en met een ingenieus systeem voor warmteterugwinning in de cabines wordt restwarmte gebruikt om de kantoorruimtes te verwarmen. “Onze machines geven veel warmte af. Met behulp van een warmte wisselaar wordt de warme lucht van de machines overgebracht op water. Het opgewarmde water wordt vervolgens door de vloeren van het bedrijfspand geleid. We leveren dus zelf de energie voor onze vloerverwarming. We streven ernaar om zo veel mogelijk in onze eigen warmte te voorzien. Ook bij het spuitwerk wordt rekening gehouden met het milieu, er wordt gewerkt met water gedragen lakken die voldoen aan de strengste milieueisen.

Compleet dienstenpakket
Auto- & Truckschade Maasland heeft de beschikking over een eigen richt- en plaatwerkafdeling, meerdere spuit- en droogcabines en een straalcabine. De monteurs hebben een jarenlange ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van schadeherstel van personenvervoer en vrachtwagens. Heerkens: “Bedrijven en particulieren kunnen met elke lichte of zware schade bij ons terecht. We herstellen al meer dan 30 jaar schades aan personenauto’s en vrachtauto’s. We werken met de modernste technieken en hoogwaardige apparatuur voor autoschade en truckschade. Of het nu gaat om richtwerk, uitdeuken, ruitreparatie of spuitwerk, niets is ons teveel.” Naast schadereparaties verzorgt het bedrijf ook de belettering van voertuigen en het aanbrengen van een compleet nieuwe huisstijl.

Over de administratieve afhandeling hoeven klanten van Auto- & Truckschade Maasland zich geen zorgen te maken. Heerkens: “Klanten kunnen volstaan met het aanmelden van de schade. De ingewikkelde zaken met verzekeringsmaatschappijen en experts vóór en na de reparatie, kunnen zij aan ons over laten. Als het gewenst is, halen wij de beschadigde auto op, en natuurlijk zorgen we ook voor een representatieve leenauto tijdens de reparatie. We leveren altijd service op maat.”

Nieuws

16-07 Openingstijden tijdens zomervakantie
Tijdens de zomervakantie hebben wij gewijzigde openingstijden.
Lees verder

23-04 Truckschade Maasland nieuwe partner in Barbatrucknetwerk
Auto- en Truckschade Maasland is in april toegetreden tot het truckschadenetwerk Barbatruck.
Lees verder

30-03 Gezocht : Schademanager / Calculator
Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren en enthousiaste schademanager/calculator voor personenwagens en/of trucks. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!
Lees verder