Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Nieuws

28-04 Opendag bij Auto- & Truckschade Maasland groot succes!!

Auto & Truckschade Maasland

De opendag die Auto- & Truckschade Maasland op 5 februari heeft verzorgt is een groot succes geweest. Ondanks de weersomstandigheden zijn er veel mensen geweest die het interessant vonden om het bedrijf inwerking te zien.

Er waren verschillende activiteiten en mensen kregen een rondleiding door het bedrijf. De mensen hebben genoten van een hapje een drankje en ze konden speciale voertuigen bekijken waaronder een crash tender. Dit is een blusvoertuig voor op een luchthaven. De kinderen kregen een attentie en konden hun voorletter op een van de serviceauto’s spuiten. Ze werden begeleid door een ervaren graffiti spuiter. Het resultaat mag er zijn!

Het is een opvallend project geworden, die u de komende tijd in de regio zult zien rijden. Ook werd er een elektrische fiets verloot, de gelukkige winnaars zijn dhr. en mw. Knijff (zie foto) Met het nieuwe pand en de nieuwe slogan, ‘kwaliteit is een keuze’ is Auto- & Truckschade Maasland klaar voor de toekomst.

Nieuws

16-07 Openingstijden tijdens zomervakantie
Tijdens de zomervakantie hebben wij gewijzigde openingstijden.
Lees verder

23-04 Truckschade Maasland nieuwe partner in Barbatrucknetwerk
Auto- en Truckschade Maasland is in april toegetreden tot het truckschadenetwerk Barbatruck.
Lees verder

30-03 Gezocht : Schademanager / Calculator
Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren en enthousiaste schademanager/calculator voor personenwagens en/of trucks. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!
Lees verder