Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Nieuws

29-04 Autoschade Herstel Groep nu gecertificeerd Groen Autoherstel

Auto & Truckschade Maasland

Tijdens een bijeenkomst van Autoschade Herstel Groep-ondernemers is aan alle aangesloten bedrijven het certificaat Groen autoherstel uitgereikt. Het certificaat Groen autoherstel is uitgereikt aan autoschadeherstelbedrijven aangesloten bij Autoschade Herstel Groep die voldoen aan de eisen zoals opgesteld door de stichting Groen Autoherstel. Deze eisen borgen dat het schadeherstel op een milieubewuste wijze wordt uitgevoerd. Naast het milieuaspect worden tevens de kosten gereduceerd door toepassing van kostenbesparende en alternatieve reparatiemethodieken zoals uitdeuken zonder spuiten en kunststofreparatie.

De stichting heeft als doelstelling het duurzaam ondernemen in de schadeherstel branche. De eisen op milieugebied hebben te maken met energiebesparing, gebruik van watergedragen lakken, het toepassen van milieuvriendelijke reparatiemethodieken en waar mogelijk herstellen in plaats van vervangen. Daarnaast is er aandacht voor de inzet van hybride of ultrazuinig vervangend vervoer.

Tijdens de meeting op locatie, de duurzame en biologische boerderij Eco Fields te Wekerom, is namens de stichting i.o. door Guus van Dreven, algemeen directeur Autoschade Herstel Groep, het eerste certificaat uitgereikt aan de oprichters en ondernemers van het eerste uur van de coöperatie AHGN. Ook een van de initiatiefnemers, de heer Klaver van Autoschadeherstel Roos te Alkmaar, heeft als eerste het certificaat in ontvangst mogen nemen.

Autoschade Herstel Groep is in 2003 opgericht en een snelgroeiende kwaliteitsketen van gerenommeerde autoschadeherstelbedrijven. De ruim 50 aangesloten bedrijven zijn verspreid over het hele land, specialisten op het gebied van compleet autoschadeherstel, uitstekend geoutilleerd en met ervaren en vakkundig getraind personeel. Zakelijke en particuliere klanten kunnen bij Autoschade Herstel Groep terecht voor alle soorten schadeherstel. Aangesloten bedrijven werken onder het keurmerk FOCWA Eurogarantbedrijven en Groen autoherstel. Klanten krijgen maar liefst 7 jaar garantie op schadeherstelwerkzaamheden. bijlage; foto overhandiging en logo Groen autoherstel

Nieuws

16-07 Openingstijden tijdens zomervakantie
Tijdens de zomervakantie hebben wij gewijzigde openingstijden.
Lees verder

23-04 Truckschade Maasland nieuwe partner in Barbatrucknetwerk
Auto- en Truckschade Maasland is in april toegetreden tot het truckschadenetwerk Barbatruck.
Lees verder

30-03 Gezocht : Schademanager / Calculator
Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren en enthousiaste schademanager/calculator voor personenwagens en/of trucks. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!
Lees verder