Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Nieuws

30-04 Duurzame relatie wordt onderstreept

Toyota Jos van Boxtel

Toyota Jos van Boxtel Oss heeft twaalf auto’s afgeleverd aan Auto- & Truckschade Maasland in Heesch. Het betreft vier Toyota’s Auris 1.8 Hybrid Business CVT automaat en acht Toyota’s Yaris Aspiration (allemaal veertien procent bijtelling).

Uit handen van Ton de Laat en Lucien Peskens (beiden Jos van Boxtel) nam Maarten Heerkens (directeur Auto- & Truckschade Maasland) de sleutels in ontvangst. Achter de levering van de milieuvriendelijke Toyota’s gaat ook een duurzame relatie schuil. Al twaalf jaar doen beide bedrijven zaken met elkaar. Bovendien loopt duurzaam als een rode draad door de bedrijfsvoering van het bedrijf uit Heesch.

Auto- & Truckschade Maasland neemt de klant alles uit handen. Heerkens: "Ook het herstellen van belettering of het aanbrengen van een compleet nieuwe huisstijl is mogelijk." Auto- & Truckschade Maasland beschikt over een hal van 3.850 vierkante meter, 45 werkplekken voor de wagens en acht spuitcabines variërend van negen tot vijfentwintig meter lang. De werkplaats van Autoschade & Truckschade Maasland is uitgerust met hoogwaardige apparatuur inclusief een grote richtvloer met richtfaciliteiten voor het herstellen van zware schades. Heerkens kijkt nog even terug: "In 2010 werd het bedrijf volledig verwoest door een hevige brand. Inmiddels is de wederopbouw een feit."

Nieuws

21-06 Vacature Chef Werkplaats
Ben jij degene die ons Truckschade-team komt versterken?
Lees verder

22-04 Schade aan caravan of camper?
Schade aan caravan of camper? Easy2Fix bij Auto- & Truckschade Maasland!
Lees verder

31-03 WIN ACTIE!!
Wij verloten regelmatig een complete wasbeurt voor uw auto!
Lees verder