Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Nieuws

19-12 Nationaal Autoschade Onderzoek peilt ontwikkelingen autoschadebranche

Aanleiding voor het onderzoek zijn de moeilijke tijden waar ook de autoschadeherstelbranche zich momenteel in bevindt. Door de ontwikkelingen op het gebied van technologie, het dalende aantal schades, de populariteit van kleinere auto’s en de teruglopende marges, zien schadeherstelbedrijven hun rendement dalen. Het onderzoek focust zich voornamelijk op beeldvorming, wensen en essentiële behoeftes van de berijders en opdrachtgevers ten opzichte van schadeherstelbedrijven. De resultaten van het online onderzoek zullen naar verwachting een duidelijk beeld schetsen van trends en verwachtingen van de klant. Partners van het onder-zoek zijn FOCWA Schadeherstel, vakbladen Automotive en Autokompas en BDO Accountants & Adviseurs – branchegroep automotive. De resultaten van het onderzoek zullen tijdens het Nationaal Autoschade Congres in het voorjaar van 2013 worden gepresenteerd. Dit congres zal met name interessant zijn voor verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen en fleetowners.

Vanaf maandag 3 december 2012 kan iedereen aan het onderzoek deelnemen via www.nationaalautoschadeonderzoek.nl. Onder de deelnemers worden diverse automotiveprijzen verloot. Het Nationaal Autoschade Onderzoek is een idee van Autoschade Herstel Groep. Guus van Dreven, algemeen directeur Autoschade Herstel Groep geeft aan dat het noodzakelijk is voor de continuïteit van de branche om een gedegen inzicht te verkrijgen: “Het is duidelijk dat de ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo opvolgen, dit mag echter nooit ten koste gaan van de kwaliteit, veiligheid en klantentevredenheid van de automobilisten. En ook niet voor zakelijke opdrachtgevers, wij gaan voor een win-win situatie.”

 

Autoschade Herstel Groep is in 2003 opgericht en een snelgroeiende kwaliteitsketen van gerenommeerde autoschadeherstel-bedrijven. De ruim 55 aangesloten bedrijven zijn verspreid over het hele land, specialisten ophet gebied van compleet autoschadeherstel, uitstekend geoutilleerd en met ervaren en vakkundig getraindpersoneel. Zakelijke en particuliere klanten kunnen bij Autoschade Herstel Groep terecht voor alle soorten schadeherstel. Aangesloten bedrijven werken onder de keurmerken FOCWA Eurogarantbedrijven en Groen autoherstel. Klanten krijgen maar liefst 7 jaar garantie op schadeherstelwerkzaamheden. Autoschade Herstel Groep heeft de eerste ondernemer met een Hiqurecertificaat binnen haar gelederen.

Nieuws

16-07 Openingstijden tijdens zomervakantie
Tijdens de zomervakantie hebben wij gewijzigde openingstijden.
Lees verder

23-04 Truckschade Maasland nieuwe partner in Barbatrucknetwerk
Auto- en Truckschade Maasland is in april toegetreden tot het truckschadenetwerk Barbatruck.
Lees verder

30-03 Gezocht : Schademanager / Calculator
Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren en enthousiaste schademanager/calculator voor personenwagens en/of trucks. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!
Lees verder