Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Nieuws

24-05 Auto- & Truckschade Maasland start met carwrapping

Auto- & Truckschade Maasland start met carwrapping

Auto- & Truckschade Maasland breidt haar activiteiten op het gebied van schadeherstel en reparatie uit met ‘carwrapping’, het volledig beletteren van auto’s. Bij schadeherstel hebben we regelmatig te maken met het herstellen van belettering of het nieuw aanbrengen van reclameuitingen. Wrappen is daarom voor ons een logische aanvulling. En er is veel vraag naar!

Bij carwrapping wordt een auto volledig door middel van een stevige folie ingepakt. Dat zorgt voor ongekende mogelijkheden. Je kunt dingen creëren die met spuiten niet haalbaar zijn. Je kunt een auto een volledig ander en eigen gezicht geven, elke kleur of bedrukking is mogelijk.

Voor Auto- & Truckschade Maasland is carwrapping een logische uitbreiding van het dienstenpakket. We willen klanten zoveel mogelijk onder één dak kunnen bedienen, een one-stop-shop zijn. Hiermee spelen we in op een sterk groeiende vraag om auto’s, maar ook motors of trucks, volledig te verpakken.

Primeur voor Nellen Schoonmaakdiensten

De primeur voor de eerste ‘full car wrap’ was voor Nellen Schoonmaakdiensten uit Nuland. Angel Nellen: “Onze medewerkers maken gebruik van een Smart om naar projecten te rijden. Maar nu is de auto tegelijkertijd een prachtige promotie. We zien regelmatig mensen omkijken, de auto valt op!”

Op de foto de door Auto- & Truckschade Maasland gewrapte Smart van Nellen Schoonmaakdiensten. Links Angel Nellen en rechts Maarten Heerkens.

Nieuws

16-07 Openingstijden tijdens zomervakantie
Tijdens de zomervakantie hebben wij gewijzigde openingstijden.
Lees verder

23-04 Truckschade Maasland nieuwe partner in Barbatrucknetwerk
Auto- en Truckschade Maasland is in april toegetreden tot het truckschadenetwerk Barbatruck.
Lees verder

30-03 Gezocht : Schademanager / Calculator
Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren en enthousiaste schademanager/calculator voor personenwagens en/of trucks. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!
Lees verder