Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Nieuws

24-05 Auto- & Truckschade Maasland start met carwrapping

Auto- & Truckschade Maasland start met carwrapping

Auto- & Truckschade Maasland breidt haar activiteiten op het gebied van schadeherstel en reparatie uit met ‘carwrapping’, het volledig beletteren van auto’s. Bij schadeherstel hebben we regelmatig te maken met het herstellen van belettering of het nieuw aanbrengen van reclameuitingen. Wrappen is daarom voor ons een logische aanvulling. En er is veel vraag naar!

Bij carwrapping wordt een auto volledig door middel van een stevige folie ingepakt. Dat zorgt voor ongekende mogelijkheden. Je kunt dingen creëren die met spuiten niet haalbaar zijn. Je kunt een auto een volledig ander en eigen gezicht geven, elke kleur of bedrukking is mogelijk.

Voor Auto- & Truckschade Maasland is carwrapping een logische uitbreiding van het dienstenpakket. We willen klanten zoveel mogelijk onder één dak kunnen bedienen, een one-stop-shop zijn. Hiermee spelen we in op een sterk groeiende vraag om auto’s, maar ook motors of trucks, volledig te verpakken.

Primeur voor Nellen Schoonmaakdiensten

De primeur voor de eerste ‘full car wrap’ was voor Nellen Schoonmaakdiensten uit Nuland. Angel Nellen: “Onze medewerkers maken gebruik van een Smart om naar projecten te rijden. Maar nu is de auto tegelijkertijd een prachtige promotie. We zien regelmatig mensen omkijken, de auto valt op!”

Op de foto de door Auto- & Truckschade Maasland gewrapte Smart van Nellen Schoonmaakdiensten. Links Angel Nellen en rechts Maarten Heerkens.

Nieuws

21-06 Vacature Chef Werkplaats
Ben jij degene die ons Truckschade-team komt versterken?
Lees verder

22-04 Schade aan caravan of camper?
Schade aan caravan of camper? Easy2Fix bij Auto- & Truckschade Maasland!
Lees verder

31-03 WIN ACTIE!!
Wij verloten regelmatig een complete wasbeurt voor uw auto!
Lees verder