Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Nieuws

17-04 Auto- & Truckschade Maasland begint met Easy2Fix Smart Repair

Met de introductie van Easy2Fix Smart Repair biedt Auto- & Truckschade Maasland een reparatiemethode die zich specifiek richt op het herstellen van kleine autoschade. Smart Repair is een verzamelnaam voor verschillende innovatieve reparatietechnieken die qua prijs en tijdsbestek niet te vergelijken zijn traditionele reparatiemethoden.

Bij traditioneel schadeherstel wordt bijvoorbeeld een bumper met lakschade volledig gespoten. Bovendien worden ook aangrenzende onderdelen gespoten om kleurverschillen te voorkomen. Dit is vele malen duurder dan Spot Repair, een van de reparatietechnieken die onder de Easy2Fix-methode valt. Bij een Easy2Fix Spot Repair wordt de originele lak op uw auto namelijk in dezelfde staat gelaten. De techniek richt zich specifiek op het deel waar de schade zich bevindt, waardoor de lak op uw auto zo min mogelijk wordt aangetast.

Dankzij onze Easy2Fix-formule kan Auto- & Truckschade Maasland u voordelige tarieven bieden voor klein schadeherstel. Daarnaast voldoen de reparatietechnieken van Easy2Fix aan de kwaliteitseisen opgesteld door Stichting Groen Autoherstel. Wij herstellen uw auto dus niet alleen efficiënt en voordelig, maar ook milieubewust.

Nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze en tarieven?  Rijd gerust even langs, neem telefonisch contact met ons op of kijk op www.easy2fix.nl voor meer informatie.

Nieuws

21-06 Vacature Chef Werkplaats
Ben jij degene die ons Truckschade-team komt versterken?
Lees verder

22-04 Schade aan caravan of camper?
Schade aan caravan of camper? Easy2Fix bij Auto- & Truckschade Maasland!
Lees verder

31-03 WIN ACTIE!!
Wij verloten regelmatig een complete wasbeurt voor uw auto!
Lees verder