Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Nieuws

24-04 Easy2Fix-formule wordt uitgebreid met One Day Repair

"Voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers is het belangrijk dat we de kosten in combinatie met doorlooptijden kunnen minimaliseren. Door nieuwe technologieën in de werkplaats toe te passen en een gespecialiseerd opleidingstraject te volgen, kunnen we als keten inspelen op de trends in de markt", aldus Guus van Dreven, algemeen directeur van AHG.

Het opleidingsprogramma bestaat uit een procestraining en een technische training. In het procesgedeelte ligt het accent op de werkplaatsinrichting en de implementatie van innovatieve technologische middelen die het reparatieproces aanzienlijk versnellen. De technische training richt zich specifiek op het toepassen van de innovatieve technologieen.

AHG blijft zich met Easy2Fix Smart Repair richten op cosmetische schades, waarbij reparatietechnieken als spotrepair en uitdeuken zonder spuiten zorgen voor een doorlooptijd van maximaal twee uur. De schades die groter zijn wat betreft omvang, zijn geschikt voor Easy2Fix One Day Repair.

Door de Easy2Fix-formule uit te breiden heeft Auto- & Truckchade Maasland alle kennis en middelen in huis om een zeer groot segment van de markt op hun wenken te kunnen bedienen.

 

 

Nieuws

16-07 Openingstijden tijdens zomervakantie
Tijdens de zomervakantie hebben wij gewijzigde openingstijden.
Lees verder

23-04 Truckschade Maasland nieuwe partner in Barbatrucknetwerk
Auto- en Truckschade Maasland is in april toegetreden tot het truckschadenetwerk Barbatruck.
Lees verder

30-03 Gezocht : Schademanager / Calculator
Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren en enthousiaste schademanager/calculator voor personenwagens en/of trucks. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!
Lees verder