Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Nieuws

01-07 AHG sluit als eerste schadeketen een SLA met KIA

Met het afsluiten van de SLA levert de KIA dealerorganisatie voortaan originele onderdelen en accessoires van het merk KIA aan alle AHG-vestigingen voor schadeherstelwerkzaamheden aan KIA-voertuigen. Dus ook aan Auto- & Truckschade Maasland in Heesch.

We zien dat de toepassing van originele auto onderdelen bijdraagt aan efficiency en misschien wel het belangrijkste een hoge berijderstevredenheid. We zijn er dan ook trots dat wij de eerste zijn waarmee KIA Motors Nederland een overeenkomst aangaat.

De bestellingen van de KIA onderdelen en accessoires worden via een online platform verwerkt, waardoor de communicatie snel en foutloos verloopt. Wanneer er een bestelling wordt geplaatst worden de materialen vrijwel altijd de volgende werkdag al bezorgd. Hierdoor kunnen we nog sneller en gemakkelijker schadereparaties uitvoeren aan KIA-voertuigen. 

Nieuws

16-07 Openingstijden tijdens zomervakantie
Tijdens de zomervakantie hebben wij gewijzigde openingstijden.
Lees verder

23-04 Truckschade Maasland nieuwe partner in Barbatrucknetwerk
Auto- en Truckschade Maasland is in april toegetreden tot het truckschadenetwerk Barbatruck.
Lees verder

30-03 Gezocht : Schademanager / Calculator
Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren en enthousiaste schademanager/calculator voor personenwagens en/of trucks. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!
Lees verder