Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Nieuws

23-07 Autoschade Herstel Groep bestaat 12,5 jaar

De AHG keten, waarbij Auto- & Truckschade Maasland is aangesloten, blijft altijd in ontwikkeling. Met het label Easy2Fix richt AHG zich op de kleinere autoschades. Op het gebied van complexe autoschades is de keten een van de initiatiefnemers van het dit jaar opgerichte netwerk Schadeherstelmeester, het eerste landelijke netwerk dat gespecialiseerd is in complex autoschadeherstel. Met deze twee formules wordt de totale markt bediend.

Omdat AHG gelooft in kwaliteit, biedt de groep als enige autoschadeherstelketen maar liefst 7 jaar garantie op schadeherstelwerkzaamheden. Door te blijven kiezen voor kwaliteit ondersteunen we onze slogan "Kwaliteit is een keuze". Een belangrijk streven om te waarborgen.

Voor de toekomst ziet AHG en daarmee ook Auto- & Truckschade Maasland diverse mogelijkheden om op de steeds veranderende markt in te spelen. Zo zal de focus steeds meer liggen op online mogelijkheden die het de klant makkelijker maakt om informatie over schadeherstel te vinden en gelijk hun schade te melden. Hierbij zal het persoonlijke contact met de klant niet vergeten worden ; zodra het contact gelegd is, ontzorgen wij de klant in het gehele schadeproces.

AHG laat het 12,5 jarig jubileum natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Om het jubileum te vieren staan er dit najaar diverse campagnes en acties op de planning. Houd hiervoor de website en het nieuws in de gaten!

 

Nieuws

16-07 Openingstijden tijdens zomervakantie
Tijdens de zomervakantie hebben wij gewijzigde openingstijden.
Lees verder

23-04 Truckschade Maasland nieuwe partner in Barbatrucknetwerk
Auto- en Truckschade Maasland is in april toegetreden tot het truckschadenetwerk Barbatruck.
Lees verder

30-03 Gezocht : Schademanager / Calculator
Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren en enthousiaste schademanager/calculator voor personenwagens en/of trucks. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!
Lees verder