Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Nieuws

21-09 Autoschade Herstel Groep lanceert landelijke campagne

Tijdens deze landelijke campagne kunnen autobestuurders voor een vaste prijs kleine autoschades repareren bij een Easy2Fix vestiging. Naast het repareren van kleine schades organiseren de vestigingen op locatie een "Lach je een deukdag". Tijdens deze dagen kunnen autobestuurders gratis een deukje laten uitdeuken.

In 2015 mag Autoschade Herstel Groep zich al 12,5 jaar lang een kwalitatieve schadeherstelketen noemen. Om dit heuglijke feit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan is AHG van start gegaan met de campagne "Kleine krasjes weg weken". De campagne draait om een vrolijke radiospot die landelijk wordt uitgezet via online marketing en diverse radiozenders. Ter ondersteuning van de campagne is er de website www.easy2fix.nl.

Kijk regelmatig op deze site en op onze Facebook-pagina,want daar maken we heel binnenkort bekend wanneer de "Lach je een deukdag" bij Auto- & Truckschade Maasland wordt gehouden!

 

Nieuws

16-07 Openingstijden tijdens zomervakantie
Tijdens de zomervakantie hebben wij gewijzigde openingstijden.
Lees verder

23-04 Truckschade Maasland nieuwe partner in Barbatrucknetwerk
Auto- en Truckschade Maasland is in april toegetreden tot het truckschadenetwerk Barbatruck.
Lees verder

30-03 Gezocht : Schademanager / Calculator
Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren en enthousiaste schademanager/calculator voor personenwagens en/of trucks. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!
Lees verder