Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Nieuws

23-04 Truckschade Maasland nieuwe partner in Barbatrucknetwerk

Met de truckchade-activiteiten is Auto- & Truckschade Maasland toegetreden tot Barbatruck. Dit is een truckschadeherstelnetwerk dat kwaliteit biedt en daar ook op inzet.

Voor onze klanten vinden wij het belangrijk dat zij bij schade zoveel mogelijk ontzorgd worden en dat hun activiteiten gewoon kunnen doorgaan. Stilstand kost immers geld.

Binnen Barbatruck zijn diverse specialismen vertegenwoordigd, waaronder ook de mogelijkheid tot de inzet van vervangend vervoer op maat. Door deze specialismen is Barbatruck in staat adequaat op alle klantvragen uit de truckschademarkt te reageren en opdrachtgevers service op maat te bieden. Het delen van de kennis binnen de groep en de mogelijkheid samen projecten op te pakken of werkzaamheden aan elkaar uit te besteden is de kracht van Barbatruck.

 

 

Nieuws

16-07 Openingstijden tijdens zomervakantie
Tijdens de zomervakantie hebben wij gewijzigde openingstijden.
Lees verder

23-04 Truckschade Maasland nieuwe partner in Barbatrucknetwerk
Auto- en Truckschade Maasland is in april toegetreden tot het truckschadenetwerk Barbatruck.
Lees verder

30-03 Gezocht : Schademanager / Calculator
Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren en enthousiaste schademanager/calculator voor personenwagens en/of trucks. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!
Lees verder