Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Reclame & Belettering

Behalve schadeherstel, richten, omkleuren of gewoon losse onderdelen spuiten kunt u bij Auto- & Truckschade Maasland ook terecht voor het beletteren van uw bedrijfswagen.

Onze eigen reclame-afdeling

Sinds kort heeft Auto- & Truckschade Maasland ook een eigen reclame-afdeling. Indien gewenst maken wij een ontwerp. Het is ook mogelijk om uw eigen bestanden aan te leveren zodat wij de wagen vakkundig kunnen beletteren. Wij werken met de beste materialen en zorgen ervoor dat uw wagen gezien mag worden!

Vergroot uw naamsbekendheid

Wij bieden u een voordelige en snelle manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Met onze autobelettering wordt uw logo of naam overal gezien. Of het nu gaat om het beletteren van uw auto, bestelbus of truck, wij helpen u verder. U heeft zelf de keuze wat er op uw voertuig geplaatst mag worden, een telefoonnummer, een groot logo, noem het maar op en wij regelen het voor u.

Nieuws

16-07 Openingstijden tijdens zomervakantie
Tijdens de zomervakantie hebben wij gewijzigde openingstijden.
Lees verder

23-04 Truckschade Maasland nieuwe partner in Barbatrucknetwerk
Auto- en Truckschade Maasland is in april toegetreden tot het truckschadenetwerk Barbatruck.
Lees verder

30-03 Gezocht : Schademanager / Calculator
Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren en enthousiaste schademanager/calculator voor personenwagens en/of trucks. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!
Lees verder