Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Reparatie

Vakkundig herstel

Bij het demonteren, herstellen van autoschade en/of vervangen van beschadigde onderdelen werken we altijd volgens de specificaties van de autofabrikant. Auto- & Truckschade Maasland beschikt over een goed geoutilleerde werkplaats, gebruikt louter originele fabrieksonderdelen en houdt zich aan alle strenge milieueisen. Daardoor behoudt u de fabrieksgarantie op de carrosserie. Netjes afmonteren is ons visitekaartje. Uw auto verlaat onze garage als nieuw. Niemand merkt dat u ooit autoschade heeft gehad.

Snelle afwikkeling

Zelfs de administratieve rompslomp rondom een aanrijding neemt Auto- & Truckschade Maasland u graag uit handen. We werken nauw samen met tal van verzekeraars. Daardoor profiteert u van razendsnelle service en doeltreffende autoschade-afwikkeling. Dankzij de automatische verwerking van de schadetaxatie, schadeanalyse en herstelvoorbereiding komt u bovendien nooit voor verrassingen te staan. U hoeft enkel een ingevuld autoschade formulier aan te leveren.

FOCWA Eurogarantbedrijf

Auto- & Truckschade Maasland is een FOCWA Eurogarantbedrijf. Wat dat voor u betekent? Uitgebreide garanties, scherpe inkoopprijzen, optimale uitwisseling van kennis en ervaring en een voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding. U merkt het meteen!

Autoschade reparatie