Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Schade

Schadeherstel

Auto- & Truckschade Maasland doet er alles aan om de last van uw autoschade zo veel mogelijk te beperken. U kunt ons 24 uur per dag bereiken. Eventueel halen we de schadeauto op en leveren deze na herstel weer in perfecte staat bij u af. Maar eerst krijgt uw auto natuurlijk nog een vakkundige wasbeurt.

Service centraal

Wij begrijpen als geen ander dat een auto voor veel mensen onmisbaar is. Auto- & Truckschade Maasland biedt u dan ook graag vervangend vervoer tijdens de periode dat wij uw auto schade herstellen. U hebt de keuze uit maar liefst achttien leenauto's van verschillend kaliber. Wilt u een bestelbusje, stationcar, auto met trekhaak of een specifiek type? Dan horen wij dat graag. Auto- & Truckschade Maasland speelt graag in op uw speciale wensen.

Zeven jaar garantie!

Auto- & Truckschade Maasland draagt de titel FOCWA Eurogarantbedrijf. Daardoor bent u niet alleen verzekerd van perfect auto schade herstel, maar ook van zeer uitgebreide garanties. Zo ontvangt u maar liefst zeven jaar schriftelijke garantie op alle gerepareerde carrosseriedelen.

Auto voor herstel Auto's in garage