Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Schadeherstel Eindhoven

Een botsing kan iedereen overkomen, zelfs u. Door de materiële schade kan de klap eveneens hard aankomen in uw portemonee. Een deuk of kras is immers snel opgelopen. Maar wat kunt u nu dan het beste doen? Voor schadeherstel in Eindhoven en omgeving van uw voertuig bent u bij Auto- & Truckschade Maasland aan het juiste adres. Wij zorgen dat de schade zo snel mogelijk aan uw auto of truck hersteld is. Daarnaast zorgen wij voor een uitgebreide garantie, met leenauto indien gewenst.

Auto- & Truckschade Maasland levert maatwerk. Wij leveren service op maat, wat u als klant wenst. Bij ons bent u op de juiste plek voor schadeherstel in en rondom Eindhoven!

Herstel en service

Auto- en Truckschade Maasland werkt altijd volgens specificaties van de fabrikant bij het herstellen van uw auto of truck. Wij beschikken over een ruime werkplaats met vakkundige medewerkers. Bij ons staat klantencontact hoog in het vaandel en daarom willen wij met schadeherstel ons visitekaartje afgeven. Door de beste prijs/kwaliteitsverhouding zult u nooit voor een onaangename en onverwachte verrassing komen te staan.

Kom direct met ons in contact

U heeft een botsing opgelopen, maar twijfelt over het juiste bedrijf om de reparaties te laten uitvoeren? Voor schadeherstel in regio Eindhoven bent u bij Auto- & Truckschade Maasland op de juiste plaats. Wij leveren een snelle en goede service, zodat u zich nergens meer over hoeft zorgen te maken. Ook wanneer u niet uw auto kunt brengen of halen, regelen wij alles voor u tot aan uw voordeur!

Neem direct contact op om uw schade te laten herstellen. Onze medewerkers staan voor u klaar met een bakje kopje koffie of thee om u direct te adviseren. Wij zijn gevestigd in het centraal gelegen Heesch, op rijafstand van grotere steden als Eindhoven en Den Bosch.

 

Auto voor herstel Auto voor herstel

Contact

* Verplicht veld
Naam *
E-Mail *
Vraag/opmerking