Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Schadeherstel Geffen

Heeft u misschien een botsing gehad? De klap komt vaak erg hard aan, zo ook de vreselijke deuk of kras in uw auto. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf voor schadeherstel in Geffen en omgeving, kunt u uitstekend terecht bij Auto- & Truckschade Maasland. Wij zorgen dat u snel weer mobiel bent en dat eventuele schade snel hersteld wordt.

Daarnaast zorgen wij voor een uitgebreide garantie, een leenauto wanneer dat nodig is en service geheel op maat.

Herstel en service

Bij het herstellen van uw auto of truck zorgen wij dat wij altijd werken volgens de specificaties van de fabrikant. Wij beschikken over een ruime werkplaats met vakkundige medewerkers. Netjes afmonteren is ons visitekaartje. Bij ons bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Verder nemen wij u ook graag de administratie uit handen. Wij werken namelijk nauw samen met verschillende verzekeraars. Hierdoor krijgt u bij uw autoschade herstel een goede en snelle service en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Contact

Wilt u uw auto of truck zo snel mogelijk laten herstellen? Of wilt u meer informatie over onze schadeherstel in Geffen en omgeving? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

U vindt Auto & Truckschade Maasland in Heesch, vlakbij Geffen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw auto te brengen, komen wij uw auto graag halen en zorgen wij dat uw auto weer netjes voor uw voordeur staat.

 

Auto voor herstel Auto voor herstel

Contact

* Verplicht veld
Naam *
E-Mail *
Vraag/opmerking