Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Schadeherstel Nijmegen

Wilt u uw schade zo goed mogelijk laten herstellen? Dan is Auto- en Truckschade Maasland de juiste keuze! Wij maken gebruik van schadeherstel in regio Nijmegen. Als u schade heeft opgelopen in Nijmegen of omgeving, dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Onze vakkundige medewerkers kunnen uw beschadigde auto ophalen waar u zich bevindt. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw voertuig, na een grondige wasbeurt, weer in perfecte staat bij u thuis wordt afgeleverd. Voor Auto- & Truckschade Maasland is geen enkele schade te gek. Alles wat wij herstellen is gebaseerd op tevredenheid. U kunt bij ons rekenen op de juiste prijs-kwaliteitsverhouding, want wij zijn een FOCWA Eurogantbedrijf.

Wij ontlasten u volledig bij autoschade

Schade kan u op verschillende manieren overkomen. Hierbij kunt u denken aan een vervelende storm/hagelbui of gewoonweg een simpele aanrijding. Wij begrijpen dat u zo spoedig mogelijk uw voertuig wilt laten repareren, zonder dat daar te hoge kosten aan verbonden zijn. Auto- & Truckschade Maasland kan dit realiseren! Er zit altijd een hoop werk en tijd in het regelen bij de verzekeringsmaatschappijen. Bij een all-risk verzekering zorgen wij voor het contact met uw desbetreffende verzekeringsmaatschappij, hier heeft uzelf geen omkijken naar. Bent u zelf niet de schuldige van de schade? Ook dan zorgen wij voor de afhandeling met de andere verzekeringsmaatschappij. Het repareren van uw schade zal dan geheel kosteloos zijn.

Auto- & Truckschade Maasland lost schade op door:

  • Uitdeuken;
  • Deelspuiten;
  • Uitpolijsten van krassen;
  • Gebruikte onderdelen te gebruiken of de zogenoemde imitatieonderdelen.

24/7 voor u bereikbaar

Wij hebben door onze jarenlange ervaring een optimale bereikbaarheid kunnen realiseren. U kunt dag en nacht contact met ons opnemen, voor welk probleem dan ook! Bent u in de buurt van Nijmegen? Dan is dit geen enkel probleem. Auto- & Truckschade Maasland is u van dienst met schadeherstel in regio Nijmegen.

 

Auto voor herstel Auto voor herstel

Contact

* Verplicht veld
Naam *
E-Mail *
Vraag/opmerking