Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Schadeherstel

De monteurs van Auto- & Truckschade Maasland beheersen de laatste technieken op het gebied van truckschade herstel. Wij verzorgen de gehele administratieve afhandeling en halen zelfs, indien gewenst, uw beschadigde auto op.

Volledige reparatie

Wij repareren uw truck van A tot Z en zorgen ervoor dat u snel weer op de weg zit. Hoogwaardig schadeherstel is bij ons vanzelfsprekend. Het herstellen van een truck vergt vakmanschap en de inzet van de juiste gereedschappen. Met onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van een juist en snel schadeherstel.

De beste service

Een stilstaande wagen kost een onderneming handenvol geld. Daarom stellen wij alles in het werk om de schade voor een onderneming zo veel mogelijk te beperken. Hoe? Door snel de schade te herstellen en een vlotte afhandeling met de verzekeringsmaatschappij. Zodat de zaken weer binnen een mum van tijd op rolletjes lopen. U kunt ons 24 uur per dag bereiken en indien gewenst halen we de schade truck op en leveren deze na herstel weer in perfecte staat bij u af.

Truckschade schadeherstel