Kwaliteit is een keuze Easy2Fix Meld schade

Spuiterij

Bent u van plan om uw vrachtwagen te laten spuiten? Dat kan! Auto- & Truckschade Maasland beschikt over drie spuitcabines variërend van zestien tot twintig meter lang. Hiermee kan het bedrijf zonder problemen de grootste vrachtwagens weer van hun oorspronkelijke kleur voorzien.

Vrachtwagen spuiten

Een vrachtwagen laten spuiten met de juiste kleuren is niet alleen aantrekkelijk om te zien. Door het kiezen van de juiste kleuren wordt uw bedrijfsidentiteit onderstreept. Op deze manier worden uw vrachtwagens een herkenningspunt bij klanten. Kom bij ons langs om te zorgen voor een extra persoonlijke vrachtwagen. Wij gaan zeer secuur en professioneel te werk waardoor uw vrachtwagen er aantrekkelijk uit komt te zien. Wilt u uw bedrijfsidentiteit nog meer onderstrepen? Dan is het mogelijk om uw vrachtwagen bij ons te laten beletteren.

Altijd de perfecte kleur

De computergestuurde kleurmenger kiest altijd de juiste kleur voor de wagen, waarna deze precies volgens de specificaties van de fabrikant wordt aangebracht. Daardoor blijft ook de fabrieksgarantie op de carrosserie gehandhaafd.

Top kwaliteit en milieuvriendelijk

In de cabines wordt gespoten onder geconditioneerde omstandigheden. Dat is niet alleen goed voor de kwaliteit van het spuitwerk, maar ook voor het milieu. Verder wordt er gewerkt met watergedragen lakken. Deze voldoen aan de strengste milieueisen.

Wilt u meer weten over het spuiten van trucks of wilt u uw vrachtwagen laten spuiten? Neem dan contact op.

Truckschade spuiterij Truckschade spuiterij